Basis VCA Boek en examen

Vanaf  165.00 ex BTW

Uitverkocht

Het boek VCA Basis is beschikbaar in het Engels en het Nederlands. Bovengenoemde prijs geldt voor het boek inclusief een VOL Basis examen op een geselecteerde datum*.

Het zelfstudieboek is goed gestructureerd en leest prettig. Het boek bevat alle benodigde basiskennis van VCA om veilig te kunnen werken.

Het boek bevat tevens proefexamenvragen (ook online beschikbaar op onze website). Nadat u kennis heeft genomen van de veiligheidsregels die in het boek zijn behandeld, kunt u contact met ons kantoor opnemen om op een voor u passende datum het examen af te leggen. Het examen wordt wekelijks georganiseerd in Nijmegen en Rijswijk.

Meer informatie over het examen vindt u op de VCA Examen webpagina

Cursus- en examenagenda

Cursus- en examenagenda

*Houd u rekening met tenminste 48 uur (op werkdagen) tussen het bevestigen van de datum en locatie door ons kantoor en de geplande examendatum

Het boek wordt binnen Nederland gratis verzonden.

Uitverkocht

Artikelnummer: pEBVBS Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Het boek VCA Basis en examen is een pakket bestaande uit:

  • Het zelfstudie boek
  • Het examen

Het boek VCA Basis

Het boek is beschikbaar in het Engels en het Nederlands. Het behandelt de onderwerpen met betrekking tot veilig werken in een omgeving met verhoogd risico.

In aanvulling hierop, bevat het boek ook praktische vragen. De computerversie van de VOL VCA examens is beschikbaar op onze website.

Examen

Nadat u de stof in het boek heeft bestudeerd en voor uzelf heeft vastgesteld dat u klaar bent voor het examen, kunt u contact opnemen met ons kantoor om een voor u passende afspraak te maken voor het examen. Deze worden wekelijks gegeven in Nijmegen en Rijswijk.

De volledige examenagenda is beschikbaar op onze website.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons kantoor.

 

Extra informatie

Typ

VCA Basis

Taal

Engels, Nederlands

Ga naar de bovenkant